Trainer

LOGO7
High Performance Coaching

Wie ben ik 

Ik ben Joost van Kuijl, als personal trainer en lifestyle coach deel ik graag mijn kennis en ervaring met je.

Als sporter ben ik fanatiek bezig met o.a. krachttraining, hardlopen, mountainbiken en skiën. Daarnaast behoef ik de sport wildwater kanoslalom. Hierbij is het de bedoeling dat je tijdens je race een parcours aflegt van de rond 20 poorten. Zelf heb ik meerdere keren mogen deelnemen aan o.a. Europese en Wereldkampioenschappen. Tijdens mijn sportcarrière heb ik kunnen ervaren hoe sporten en bewegen een positief effect heeft op het lichaam, zowel fysiek als mentaal.

Werkgebieden

Nadat ik mijn CIOS opleiding heb mogen afronden ben ik gaan werken in de buitensport branche, o.a. de Ardennen, Pyreneeën en Alpen. Daarnaast ben ik al reeds vele jaren actief als fitnesscoach en zwemtrainer.

Tijdens de periode 2001 en 2007 was ik werkzaam als bondstrainer van de Nederlandse Juniorenselectie wildwater kanoslalom. Hierbij o.a. evenementen als Europese en Wereldkampioenschappen.

Fitness trainer

Bondscoach kanoteam

Skitrainer-coach

Ministerie van Defensie

Zweminstructeur

Survival instructeur

Opleiding en kwalificaties

CIOS bewegingsagoog (niv 4)

Survival instructeur

Fitness trainer A

Crossfit trainer

Sportmassage (NGS)

Sportvoeding

Kano instructeur

Zwemtrainer

Skileraar

Missie

Met UrbanFit040 heb ik ervoor gekozen om mijn passie, kennis en ervaring in te zetten voor diegene die op sportief vlak extra wil worden begeleid.

Samen aan de slag om te werken aan een evenwichtige levensstijl die bij jou past. Ik zorg voor de deskundige begeleiding en zal je absoluut motiveren om de doelen te bereiken.

Uiteraard geef ik je tips en tricks mee, als het gaat om sport, training, voeding, balans, en alles wat past bij een goede en gezonde leefstijl.

Train for fun! Race to win!

LOGO7