Gewicht en afvallen

LOGO7
High Performance Coaching

Gewicht en afvallen

Nu echt eens zorgen dat de overtollige kilo’s permanent verdwijnen en je niet telkens weer opnieuw moet beginnen. Vaak probeer je allerlei diëten en merk je dat dit veelal op korte termijn resultaat biedt, maar dat daarna deze verloren kilo’s er ook weer net zo snel aan zitten. Hiervoor is een verandering van je leefstijl nodig, meer bewegen en een beter voedingspatroon.

Programma

Coaching

Sport en bewegen

Voedingsadvies

We gaan kijken wat het beste bij jou past en aansluit t.a.v.  je wensen en behoeftes. Je krijgt een programma op maat waarmee je snel resultaat gaat zien. Het coachen hiervan zal o.a. gebeuren door middel van actieve begeleiding t.a.v. het voedingsplan en de sporttrainingen.

Inside information

Wat is voeding

Koolhydraten, vetten, vitamines

mineralen, vezels, vocht

 

Optimaal functioneren van het lichaam

Ook belangrijk om te weten is dat voeding in de eerste plaats puur en alleen bedoeld is om je lichaam optimaal te laten functioneren. Voeding voedt je organen, spieren, bloed, hersenen, huid.

Goede voeding levert uiteraard  een positieve bijdrage bij het hebben van een betere algemene gezondheid en vitaliteit. T.a.v. sportprestaties is het zo dat deze direct zullen verbeteren.

Voedingsadvies

Een voedingsadvies is een advies ten behoeve van jouw eigen wensen en doelen, zonder medische indicatie. Ook hierbij staan de levensstijl en persoonlijke situatie voorop en kunnen specifieke vragen worden beantwoord. Een verwijsbrief van een arts of specialist is hierbij niet noodzakelijk, maar wordt wel op prijs gesteld!

LOGO7